vesti24.mk

Tag : Грегоријански календар

ЗАБАВА

Зошто Божиќ не го слават сите во ист ден?

admin
Многу христијански верници во светот денеска го слават Божиќ според Грегоријанскиот календар, додека помал дел од христијаните Божиќ го празнуваат за 13 дена, на 7...