vesti24.mk

Tag : грешки полсе тренинг

СПОРТ

Шест најголеми грешки кои ги прават аматерите после тренирање

Ferad Aruc
Тренингот е само дел од процесот наречен здрав живот, нешто што аматери кои допрва почнале со вежбање треба да го научат, посебно кога станува збор...