vesti24.mk

Tag : Гринпис

ЗАБАВА

Се намалува бројот на пингвини на Антарктикот

admin
Новата научна експедиција на Гринпис на Антарктикот, утврди драстично намалување на бројот на пингвините таму. Во една од колониите што биле цел на истражувањето, тоа...