vesti24.mk

Tag : грција патарини

Uncategorized БАЛКАН ВЕСТИ

Во Грција покрај паричните казни можете да завршите и во ЗАТВОР!

admin
Кога патувате во Грција за вас важат грчките закони кои мора да ги почитувате. Казните за прекршување на законите се доста високи, па покрај паричните...