vesti24.mk

Tag : Грчкиот министер за финансии

Uncategorized

Грција и доверителите постигнаа согласност околу пакетот за спасување

admin
Во рамките на договорот се предвидуваат реформи во сферата на пазарот на трудот и енергијата, зголемување на одбивањата на пензионерските плати и даночните стапки Грчкиот...