vesti24.mk

Tag : Гсовод

МАКЕДОНИЈА

Сугарески – Гасовод до секоја општина стигнува за две години

Ferad Aruc
Планираме магистралните гасоводи комплетно да бидат завршени на почетокот на 2020 година. Тоа значи дека до секоја општина ќе има магистрален гасовод, а секундарната гасификација...