vesti24.mk

Tag : гугл плус

ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

„Гугл плус“ заминува во историјата, личните податоци на половина милион корисници биле во опасност

admin
Социjалната мрежа „Гугл плус“ ќе биде ставена вон функција, откако во март беше откриена аномалија, што можеби ги изложила на опасност личните податоци на скоро половина...