vesti24.mk

Tag : Гугл хром

ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Гугл Хром воведе нова корисна опција

admin
Гугл Хром апликацијата за Андроид сега на корисниците им овозможува да погледат некоја интернет страна пред да ја отворат. Доколку сте ја ажурирале апликацијата на...
ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Ако користите Гугл Хром ова треба да го прочитате, се воведуваат новости за лозинките

admin
Новата верзија на популарниот Интернет пребарувач – Хром 88, е објавена на почетокот од неделата, а на корисниците им носи нови функции наменети за заштита...
ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Гугл Хром го добива најважното ажурирање во последните неколку години

admin
Гугл Хром, барем според матичната компанија, добива големо ажурирање на самиот крај на 2020 година. Поточно, зборовите користени за да се опише ова беа „најважното...
ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Нови функции на „Гугл хром“ за поголема интернет безбедност

admin
Пребарувачот „Гугл хром“ воведува неколку нови функции, кои сурфањето на интернет ќе го направат побезбедно. За почеток, на пример, кога ќе се обидете да се...