vesti24.mk

Tag : гудачки квартет „Дисонанс“

ВЕСТИ КУЛТУРА

Словенечкиот гудачки квартет „Дисонанс“ денеска на програмата на „Охридско лето“

admin
Деветиот фестивалски ден на годинешното издание на „Охридско лето“ резервиран за концертот на словечениот гудачки квартет „Дисонанс“, во состав Јанез Подлесек како прва виолина, Матјаж...