vesti24.mk

Tag : гума за бришење

ЗАБАВА

Цело време сме биле во заблуда: Синиот дел од гумата не служи за бришење пенкало

admin
Се сеќавате ли на црвено-сините гуми за бришење? Се уште ги има во продажба. Сите мислевме дека црвениот дел служи за бришење на графитни моливи,...