vesti24.mk

Tag : Давид Бекам

Uncategorized

На премиерата „King Arthur: Legend of the Sword“ Давид Бекам заедно со синот Бруклин (Галерија)

admin
Пензионираниот англиски фудбал, Дејвид Бекам беше еден од најдобрите и најатрактивните фудбалери во англиската фудбалска историја. 42 годишниот поранешен фудбалер на европската премира во Лондон за...