vesti24.mk

Tag : Давид Велков

ЗАБАВА

Младиот хармоникаш Давид Велков успешно се претстави во Кина на „World Accordion Championships“

admin
Давид Велков, помладиот син на нашиот врвен хармоникаш и композитор Сашко Велков, деновиве се врати од Кина, каде беше дел од 72. Светски харминикашки куп...