vesti24.mk

Tag : Давид и Катерина

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

АПЕЛ ЗА ПОМОШ: Давид и Катерина имаат оштетен вид- потребна им е наша помош

Ferad Aruc
Десет годишниот Давид и 13-годишната Катерина Рујковски имаат оштетен вид и за да можат да го завршат своето образование нормално, потребни им се специјални ТВ...