vesti24.mk

Tag : Давид Рокфеллер

ЖИВОТ

Извонредниот живот на милијардерот филантроп – Дејвид Рокфелер

Ferad Aruc
Дејвид Рокфелер бил типичен модерен ренесансен човек. Научник, воен ветеран, корпоративен гигант и филантроп, постојат неколку области во јавниот живот на Америка, кои биле недопрени...