vesti24.mk

Tag : Давид Тенсински

ЗАБАВА

Згодна гола Украинка секое утро прави необичен ритуал и мами воздишки кај мажите

Ferad Aruc
Чешкиот фотограф Давид Тенсински го посети украинскиот град Киев и од локалното население секојдневно слушал необични приказни како една млада дама во последните 9 години...