vesti24.mk

Tag : далеку

ЗАБАВА

Колку сме далеку од заминување на Марс ?

admin
На Марс летаат роботски ровери и сонди веќе педесет години, но кога човекот конечно ќе зачекори на Црвената планета? Експертите веруваат дека техничките предизвици се...