vesti24.mk

Tag : Далечен исток

СВЕТ

Видео: Најладното село на светот, на -60°C никој не ги гаси автомобилите

admin
На рускиот Далечен исток во Република Јакуст, се наоѓа селото Ојмјакон во кое преку зимата температурите паѓаат и до -60°C, а во лето се качуваат...