vesti24.mk

Tag : Дали е убиен

ВЕСТИ ЖИВОТ

Мистеријата долга 2000 години: Еве кој го уби Александар Македонски

Ferad Aruc
Тој можеби не бил визионер како Александар, но знаел како да се постави како авторитет. Тој сакал да се врати назат во Египет. Бил фасциниран...