vesti24.mk

Tag : Дали Знаете?

ЗАБАВА

Невообичаени патувачки рекорди

admin
Секојдневно, милиони луѓе патуваат. Овој факт не е никаква новост или изненадување, но некои од патниците се обидуваат да ги зачинат работите со поставување на...
ЗАБАВА

Што го прави еден тим успешен

admin
Првиот услов за успех на тимот е сигурноста, што значи дека членовите  на тимот треба да се чувствуваат слободни кога ќе сакаат да споделат некоја...