vesti24.mk

Tag : Дамбо

СВЕТ

Го викале Дамбо поради клемпавите уши, но потоа една одлука целосно го променила

admin
Детето Гејџ Бергер имало шест години и одело во прво одделение кога започнале неговите маки. Останатите деца го исмевале поради неговите уши, па родителите одлучиле...