vesti24.mk

Tag : Даниела Христова

ВЕСТИ

Коментар на денот – Христова: Ветуваа нови фабрики, училишта, градинки, патишта и булевари, ,,живот за сите “ , а што добивме?

admin
Изминува четвртата година откако на власт е најкриминалната, најкорумпираната, најнеорганизираната Влада во историјата на Република Македонија . Влада, која за жал освен со низата криминални...