vesti24.mk

Tag : Даниел Близнакот

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Шокантно сведочење: Мијалков се фали во кафеана дека нарачал ликвидација на …

admin
Шокантно сведочење на гостиварец: Слушнав како Мијалков се фали во кафеана дека нарачал ликвидација на Даниел Близнакот! Борче Грашиновски дал изјава за ова свое сведоштво...