vesti24.mk

Tag : Данил Покровски

ЗАБАВА

Ова најчесто го пиеме: Руски лекар откри кој алкохол е најштетен за човекот

admin
Рускиот лекар Данил Покровски смета дека пивото е најштетно за здравјето на луѓето, додека сувото црвено вино е најмалку штетен алкохолен пијалок. Покровски смета дека...