vesti24.mk

Tag : Даноци

ВЕСТИ ЕКОНОМИЈА МАКЕДОНИЈА

Заев: УЈП ќе ги гледа сметките оти најмала наплата на даноците има кај оние со најголеми приходи

Ferad Aruc
Увидот на Управата за јавни приходи (УЈП) во банкарските сметки на граѓаните ќе служи само за државата да си ги наплати даноците, смирува премиерот Зоран...