vesti24.mk

Tag : дарко лазаров

ВЕСТИ

Лазаров: Гледаме еден гол популизам, една типична манипулација на креаторите на економските политики на неспособната влада на СДСМ

admin
На денешната трибина на ВМРО-ДПМНЕ на тема економија универзитетскиот професор Дарко Лазаров истакна дека економските политики на Владата предводена од СДСМ се катастрофални. Тие само...
ВЕСТИ ЕКОНОМИЈА

Лазаров: Лошите економски политики го забрзаа падот на економијата

admin
Изјава во вестите на Алфа за тековната состојба и ветувањата во делот на СДИ. Неколку клучни поенти: 1️⃣ Во вториот квартал од 2020 година има...