vesti24.mk

Tag : даска за сечење

ЗАБАВА

Трикот ви е пред очи, но не го гледате: Кујнска идеја предизвика расправа на интернет, поврзана е со даската за сечење

admin
Кујнската даска за сечење е сојузник во припремата на храна бидејќи го олеснува сечењето на месо, зеленчук и останатите намирници. Но, на интернет кружи една...