vesti24.mk

Tag : Дауновиот синдром

БИЗНИС ЗАБАВА

Момчето со Даунов синдром стана милионер: Од неговата храброст може многу да се научи (ВИДЕО)

admin
Џон Кронин е жив пример дека Дауновиот синдром во никој случај не смее и не треба да биде пречка за оние кои го имаат, ниту...