vesti24.mk

Tag : дајанчо ефтимов

ВЕСТИ

Ефтимов: Болницата во Струмица бара донации за болнички возила, а власта одби амандман на ВМРО-ДПМНЕ со ребалансот да се набават три нови возила за струмичката болница

admin
Вчера јавноста беше сведок на очајната состојба во која се наоѓа македонското здравство. Дојде време Директорот на „ЈЗУ Општа болница-Струмица” Наќе Гогов вчера да бара...
ВЕСТИ

Ефтимов: Завршува времето на криминал, рекет и лажни ветувања, ВМРО- ДПМНЕ победува на изборите на 12. април

admin
Обновата пред Вашиот дом – акцијата на ВМРО- ДПМНЕ денеска продолжува во Дојран, Црничани, Фурка и Николиќ. Насекаде пречекани со добро. Отворени порти и срца...