vesti24.mk

Tag : дајте музика

ЗАБАВА

„Како ли јас да пораснам“ стана хит и за новите генерации: Ја препеја талентираниот Милан во „Дајте музика“

admin
Родителите во денешно време често коментираат дека нема детска програма на телевизиите која може да ги замени “нашите времиња“. Оваа теза ја побива секоја епизода...