vesti24.mk

Tag : да винчи

Uncategorized

Големата тајна на Тесла: Еве како да се наспиете за само 2 часа

admin
Сон од повеќе фази најчесто се врзуваа за едно од најгенијалните имиња во светот на уметноста и пронаоѓачот на ренесансата –Леонрдо да Винчи. Му требало...