vesti24.mk

Tag : да ја губат работата

ЕКОНОМИЈА СВЕТ

Милијардерот го предупреди светот: Луѓето ќе започнат масивно да ја губат работата!

Ferad Aruc
Сопственикот на онлајн сајтот за трговија, „Алибаба“, милијардерот Џек Ма тврди дека новата технологија ќе започне да создава голем хаос, па голем број луѓе ќе...