vesti24.mk

Tag : два автомобили

ВЕСТИ

ДОКУМЕНТ: Лидија Димова се подновила со два автомобили во вредност од околу 90 илијади евра

admin
Директорката на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност, Лидија Димова во 2108 година набавила две луксузни автомобили во вредност речисо од околу 90...