vesti24.mk

Tag : дедовци

ЗАБАВА

Совети за непримерно однесување на бабите и дедовците

admin
Бабите и дедовците се како втори родители на внучињата, кои безусловно ги сакаат и имаат „ексклузивно право“ да ги разгалат. Сепак, во одредени случаи, бабите...
ЗАБАВА

Емотивно видео: Благодарност до сите баби и дедовци кои си ги чуваат своите внучиња

admin
Motherly создаде емотивно видео полно со благодарност до сите баби и дедовци кои се грижат за своите внучиња и кои им помагаат на новите родители...