vesti24.mk

Tag : дезертер

ВЕСТИ

ВМРО-ДПМНЕ: Дезертерот Зоран Заев 5 дена одмара на плажа во соседството, додека во цела Македонија има шумски пожари

admin
Дезертерот Зоран Заев 5 дена одмара на плажа во соседството, додека во цела Македонија има шумски пожари, велат од ВМРО-ДПМНЕ. Во ек на најголемите пожари...