vesti24.mk

Tag : дезодоранси

ЗАБАВА

Бидете внимателни кога ги употребувате: Дезодорансите и освежувачите за воздух можат да бидат опасни за вашето здравје

admin
Најголем дел од луѓето секојдневно користат дезодоранс не помислувајќи на опасностите кои се кријат од него. Поради тешките мириси експертите предупредуваат на потенцијалните ризици за...