vesti24.mk

Tag : Декарбонизација на мотор

АВТОМОБИЛИ

Сега и во Скопје: „Декарбонизација на мотор“ за помала потрошувачка и штетни гасови

Ferad Aruc
Одржувањето на автомобилот не значи само редовно одење на сервис и промена на масло, филтер, свеќички, сијалички и други делови што се „потрошен материјал“. Повремено...