vesti24.mk

Tag : деловни односи

ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Вибер ги прекинува деловните односи со Фејсбук

admin
Една од водечките апликации за размена на пораки и бесплатна комуникација во свеот, компанијата „Ракутен Вибер“ соопшти дека ги прекинува сите деловни односи со Фејсбук....