vesti24.mk

Tag : делување

ЗАБАВА

Зошто ефектот на кафето кај некои луѓе делува, а кај други не?

admin
Сигурно сте забележале дека додека кај едни луѓе кафето има инстантен разбудувачки ефект, други можат да го испијат непосредно пред спиење и воопшто да не...