vesti24.mk

Tag : Делчевчанец

МАКЕДОНИЈА

ДА ПОМОГНЕМЕ: Делчевчанец го продава бубрегот за да го спаси 4 годишниот син!

Ferad Aruc
Приказната за малиот Матеј Стоилов од Делчево (4,5 години) чијшто татко сака да го продаде бубрегот за да го лекува својот син повторно се актуелизира,...