vesti24.mk

Tag : Делји Меил

ЖИВОТ

Бизарна реалност за девојките од Red Light District: “Уринираа на нас, нè исмеваа и продаваа како предмети!”

Ferad Aruc
23 часот пред полноќ, две момчиња се приближуваат кон еден од излозите на најпознатиот секс кварт на светот. На излогот се “изложени” девојки во чипкаста...