vesti24.mk

Tag : Демир Далип

ВЕСТИ

Демир Далип: Охридскиот Рамковен договор не се применува за Египќаните

admin
Рамковниот договор склучен во Охрид пред 19 години, според припадниците на  етничката заедница Египкани  е со „тесни рамки“ и нив ги става во подредена положба,...