vesti24.mk

Tag : демократија

БАЛКАН

Убиство утрово на Косовска Митровица: Ликвидиран лидерот на српската партија, блокиран северниот дел на Косово

Ferad Aruc
Лидерот на партијата „Србија, демократија, правда“, Оливер Ивановиќ, е убиен утрово на Косовска Митровица, потврдиле извори на Радио-телевизија Србија (РСТ). Ивановиќ бил застрелан со три...