vesti24.mk

Tag : демократски сојуз

ВЕСТИ

ДС на Трајанов:Со Бугарија немаме заедничка историја, корените на македонскиот народ се длабоки

admin
Демократскиот сојуз ги отфрла како несериозни и аматерски предлозите за решавање на спорот со Бугарија изнесени од поранешниот премиер Љубчо Георгиевски. Зачудувачка е леснотијата со...