vesti24.mk

Tag : Демократското движење (МОДЕМ)

Uncategorized

На изборите во Франција победи Републиката во движење (РЕМ)

admin
Демократското движење МОДЕМ во коалиција со РЕМ од вкупно 577 пратеници во националното собрание на Франција освоија 32,2 настоç Според резултатите од излезните анкети на...