vesti24.mk

Tag : ДЕНЕС ИЗГЛЕДА ВАКА

ЖИВОТ

УБАВИЦА ОД БОСФОР:ПРЕД 16 ГОДИНИ БИЛА МИС НА ТУРЦИЈА, НИЕ ЈА ГЛЕДАВМЕ ВО ДИЛА, А ДЕНЕС ИЗГЛЕДА ВАКА(ФОТО)

Ferad Aruc
Хатиџе Шендил (34) е актерка со заносна убавина. Физичкиот изглед на 18 година и ја донесе титулата Мис на Турција, и кога се насочи кон...