vesti24.mk

Tag : Дениз Мемеди

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Три категории на паразити што мора да се прочистат од државните институции!

admin
Колумната би ја започнал со биолошко објаснување на поимот паразит.Според биолошкиот речник поимот паразит подразбира растение или животно што живее од друг организам или внатре...