vesti24.mk

Tag : Дени Амендола

ЗАБАВА

Овој спортист го “украде” срцето на една од најубавите жени на светот

Ferad Aruc
Поранешната Мис на Америка, Оливија Кулпо е две години во врска со играчот на американски фудбал, Дени Амендолa. Неодамна таа присуствуваше на одлучувачки натпревар каде...