vesti24.mk

Tag : Денко Малевски

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Професорот Малески: Шизофрени се тие што сакаат во ЕУ и НАТО а се против промена на името (фото)

Ferad Aruc
Првиот министер за надворешни работи и потенцијален кандидат за иден претседател Денко Малески смета дека е шизофрено да се биде за НАТО и за ЕУ...