vesti24.mk

Tag : Денот на Армијата

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Заев до АРМ: На вашите униформи е закачен највредниот орден, поканата за НАТО

Ferad Aruc
Влегуваме во НАТО како рамноправна 30-та земја членка на Алијансата. НАТО е сигурност и безбедност за една држава и нејзините граѓани, но НАТО е и...