vesti24.mk

Tag : Денот на жената

ЗАБАВА

Со раширени нозе “Candyman” го честита Интернационалниот ден на жената

Ferad Aruc
Травер Бејнон или познат под надимакот “Candyman” одлучи да го честита Интернационалниот ден на жената, иако можеби подобро би било да не го направеше тоа....